Cookie og privatlivspolitik for www.GasogVandmesteren.dk

Oversigt:

1. Ejeroplysninger
2. Hvad er Cookies?
3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
4. Formål med cookies på vores website
5. Google Analytics
6. Brug af personoplysninger

1. Ejeroplysninger

Gasogvandmesteren/v. Thomas Rønnow
Vænget 1
8940 Randers SV
Telefon: 86 43 54 00
CVR nr.: 29418497
Kontakt: Se under kontakt

2. Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende
for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores
cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
http://minecookies.org/cookiehandtering

4. Formål med cookies på vores website:

Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger og til at
forbedre din oplevelse.
Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores hjemmeside.

5. Google Analytics
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på
websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:
http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

6. Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv
udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig
personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved
kontakt m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-
mail, telefon nummer.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert
og fortroligt.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det
formål, de blev indsamlet til, afsluttes.