BB Viby J Fjernvarme WEB topbanner

Fjernvarme

Billig & grøn energi i din bolig

Fjernvarme er en billig og miljøvenlig form for opvarmning, hvor der typisk kan opnås besparelser på helt op til 25 % i forhold til opvarmning på mere traditionel vis. Netop derfor kan det i de fleste tilfælde godt betale sig at kontakte Gas- og Vandmesteren i Randers, såfremt du står overfor en større renovering af dit hus, hvor fjernvarme kunne være relevant. Det kunne også være, at dit område har fået fjernvarme, som du gerne vil tilkobles – eller at gasinstallationerne i dit område står overfor at skulle nedlægges.

Ring til os på 86 43 54 00

BB Viby J Fjernvarme WEB 2

Fjernvarmeløsning giver driftssikker varme og varmt vand

Et fjernvarmeanlæg er for dig, der ønsker en ny og driftssikker varmekilde til din ejendom. Hos Gas- og Vandmesteren sørger vi altid for at tilpasse den enkelte fjernvarmeinstallation, så den rent energimæssigt er tilpasset netop dit behov, men også således at den rent visuelt bliver tilpasset de omgivelser, installationen befinder sig i.

Vi har stor erfaring med fjernvarmeløsninger hos Bedre Energi Randers, og vi løser opgaver for både private og hos virksomheder. Derfor kan vi sikre dig den helt rette løsning, uanset om det drejer sig om:

  • Service og vedligeholdelse
  • Renovering af eksisterende fjernvarmeinstallationer
  • Installation af nyt anlæg

Spar på varmeregningen – få et fjernvarmetjek

Når du har fjernvarme som varmekilde, er der nogle væsentlige faktorer, der skal være på plads, hvis du ønsker at undgå ekstra afgifter fra dit fjernvarmeselskab.

Husk, at varmeanlæg ikke er vedligeholdelsesfri – de bør efterses og justeres, således at der opretholdes korrekt drift. Husk også, at du kan spare mange penge ved udskiftning af cirkulationspumpen. En ny og effektiv cirkulationspumpe er en god investering.

Vi vil gerne aflægge dig et besøg, hvor vi gennemgår din nuværende installation. Ud fra denne gennemgang udformer vi et uforpligtende tilbud på en justering af anlægget eller en ny fjernvarmeinstallation.

Trænger du til udskiftning eller blot reparation af din varmeveksler eller varmtvandsbeholder?

Så ring til os på 86 43 54 00

BB Viby J Fjernvarme WEB

Her løser vi fjernvarmeopgaver

Vi skaber brugervenlige fjernvarmeløsninger for kunder over hele Randers-området – herunder bl.a. Assentoft, Langå, Spentrup, Stevnstrup, Harridslev, Øster Bjerregrav, Fårup og Havndal.

Se mere om vores energiløsninger i vores inspirationskatalog her