Solvarme – vi rådgiver, installerer og servicerer 

Solvarme reducerer CO2-udslippet og nedbringer udgiften til varme

Et solvarmeanlæg udtrækker energi fra solen, som bruges til opvarmning af boligen og brugsvandet. Alt efter solvarmeanlæggets størrelse, kan det stå alene eller kombineres med dine øvrige vand- og varmeanlæg i huset. Om sommeren, hvor solen ofte skinner, vil man typisk forvente, at det fungerer som den primære varmekilde. Selv på dage med gråvejr er anlægget i drift og opfanger solens varme.

Derudover er får du en meget klimavenlig løsning med et solvarmeanlæg, da CO2 udledningen er minimal. Skifter du tilmed fra en varmekilde som fx et oliefyr, er der ofte rigtig store besparelser at hente på varmeregningen. 

Din lokale solvarmeekspert I Randers

Hos Gas- & Vandmesteren udfører vi opgaver indenfor solvarme i Randers og omegn. Vi har stor erfaring med solvarme, og vi har fingeren på pulsen i forhold til de nyeste løsninger. Vi rådgiver dig til den bedste løsning til dit behov, og vi forklarer også gerne i detaljerne, hvordan dit nye solvarmeanlæg fungerer, og hvad du skal være opmærksom på, hvis du ønsker det. 

Kontakt os for information om de forskellige muligheder, så du kan komme i gang med at spare penge på varmeregningen hurtigst muligt.