Bedre Bad - Bedre Energi - Solvarme

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Thomas Rønnow
Thomas fritlagt

Solvarme reducerer CO2-udslippet og nedbringer udgiften

Et solvarmeanlæg udtrækker energi fra solen, som bruges til opvarmning af boligen og brugsvandet. Alt efter solvarmeanlæggets størrelse, kan det stå alene eller kombineres med dine øvrige vand- og varmeanlæg i huset. Om sommeren, hvor solen ofte skinner, vil man typisk forvente, at det fungerer som den primære varmekilde. Selv på dage med gråvejr er anlægget i drift og opfanger solens varme.

Derudover er får du en meget klimavenlig løsning med et solvarmeanlæg, da CO2 udledningen er minimal. Skifter du tilmed fra en varmekilde som fx et oliefyr, er der ofte rigtig store besparelser at hente på varmeregningen.

Bedre Bad - Bedre Energi - Solvarme

Din lokale solvarmeekspert I Randers

Hos Gas- & Vandmesteren udfører vi opgaver indenfor solvarme i Randers og omegn. Vi har stor erfaring med solvarme, og vi har fingeren på pulsen i forhold til de nyeste løsninger. Vi rådgiver dig til den bedste løsning til dit behov, og vi forklarer også gerne i detaljerne, hvordan dit nye solvarmeanlæg fungerer, og hvad du skal være opmærksom på, hvis du ønsker det.

Kontakt os for information om de forskellige muligheder, så du kan komme i gang med at spare penge på varmeregningen hurtigst muligt.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 86 43 54 00
tr@gasogvandmesteren.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon