Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Mads Ronnøw
Mads fritlagt

Få din nye varmepumpe leveret og monteret hos Gas- & Vandmesteren

En varmepumpeløsning er for dig, der gerne vil producere din egen energi og dermed spare penge på varmeregningen. Den afleverede energimængde fra varmepumpen er nemlig 3-4 gange større, end den energimængde varmepumpen bruger – og som du betaler for.

Du gør både dit varmebudget og miljøet en tjeneste, når du skifter til en varmepumpeløsning.

Få uforpligtende tilbud på varmepumpe ved at kontakte.

metro therm varmepumpe

Hvilken af de 3 typer varmepumper er bedst for dig?

Når du skal finde ud af, hvilken type varmepumpe, du skal vælge, skal du kigge på dine boligforhold, din grunds beliggenhed og størrelse. Læs mere om de 3 forskellige typer varmepumper:

Luft til vand-varmepumpe

Her udnyttes luftens energi til at producere varme og vand. Varmepumpen installeres typisk udenfor, mens der indenfor sidder en ventilator – det er den letteste type at installere.

Luft til luft-varmepumpe

Her suges luft ind udefra, som komprimeres, og energien herfra bruges til at opvarme den friske luft, der blæses ind i din bolig.

Jordvarmepumpe

Denne type kræver en forholdsvis stor grund. Varmen hentes nemlig fra 300 meter jordslanger, som lægges i ca. 1 meters dybde. Det øvre jordlag får tilført store energimængder fra solen i løbet af sommeren. Energien lagres i jorden, og forsvinder ikke i løbet af vinteren. Denne energi kan man udnytte og udtrække af jorden hele året ved hjælp af en varmepumpe.

Gas- og Vandmesteren er din lokale varmepumpe ekspert

Besparelser på dit varmeforbrug starter med kyndig rådgivning. Vi tilbyder altid rådgivning til en varmepumpeløsning, der passer til netop dit hus og familiens behov. Dernæst monterer vi varmepumpen og udfører diverse tests for at sikre, at alt virker som det skal, og at varmepumpens effektivitet er i top.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en varmepumpe inkl. installation.

 

Hør mere om varmepumpeløsninger

Kontakt os endelig, hvis du vil høre mere om vores fornuftige priser og vores varmepumpe produkter. Vi er til enhver tid klar til at hjælpe – fra rådgivning til installation, montering og test af varmepumpe. Hos Bedre Energi Randers udfører vi varmepumpeopgaver for både private og erhvervskunder i hel Randers-området.

Skal vi løse din varmepumpeopgave? Få et uforpligtende tilbud ved at kontakte os her.

Læs også om alternative varmeløsninger:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 86 43 54 00
tr@gasogvandmesteren.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon