Bedre indeklima med en moderne ventilationsløsning 

Hvor god er du til at få luftet ud i de obligatoriske 3 x 10 minutter om dagen? Hvis du er som de fleste danskere, så kniber det nok lidt med at få luftet systematisk ud. Og det er ærgerligt, for et godt indeklima er essentielt for helbredet og gavner bl.a. søvnen, koncentrationen, produktiviteten og en lang række andre faktorer, der giver en sund krop og en sund bolig/arbejdsplads. Mange nye huse er bygget så højisolerede og tætte, at det er nødvendigt med mekanisk ventilation for at sikre tilstrækkelig udskiftning af luften. Dårligt indeklima giver ideelle livsvilkår for husstøvmider og danner grobund for råd, skimmelsvampe og andre mikroorganismer til skade for helbredet og boligen. Et ventilationsanlæg skifter løbende den brugte og dårlige luft ud med filtreret, frisk og ren luft.

Med den rigtige ventilationsløsning kan du styre indeklimaet og opnå alle fordelene – uden at skulle huske at lufte ud og holde øje med tiden. 

Kontakt os og hør mere om en løsning, der passer til dine ventilationsbehov.

Anerkendte mærker i solide løsninger

For at sikre et sundt of optimalt indeklima bruger vi udelukkende anerkendte kvalitetsprodukter, når vi skaber vores ventilationsløsninger. Det er vigtigt at få installeret det rigtige klima- og ventilationsanlæg er afgørende for at sikre de optimale klimaforhold, der kan øge effektiviteten på arbejdspladsen og sænke sygedagene for medarbejderne.

Du kan trække på vores mangeårige erfaring og ekspertise, når det kommer til ventilationssystemer. Lad os give dit et godt tilbud på den rigtige løsning til din bolig. Vi løser alle slags ventilationsopgaver, og du kan være sikker på at få en effektiv og energirigtig ventilationsløsning. Ingen opgave er for lille eller stor hos Bedre Bad Randers, og uanset typen af løsning du vælger, så hjælper vi dig i mål med et bedre indeklima.

Vi skaber bedre ventilation i bl.a. énfamiliehuse (herunder badeværelsesventilation), på skoler og i erhverv.

Skal vi også skabe et bedre indeklima i don bolig eller virksomhed? 

Ring til os på 86 43 54 00

Perfekt ventilation – fra installation til service

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Randers udfører vi opbygning af ventilationsanlæg og tilbyder en professionel service. Gennem tiden har vi installeret og serviceret ventilationsanlæg for en lang række tilfredse kunder, både privat og erhverv. Vores viden og erfaring kommer dig til gode, når vi skal hjælpe dig med et nyt klimaanlæg og sørge for, at du har et velkørende, økonomisk anlæg fremover.

Her skaber vi effektive ventilationsløsninger

Vi løser klima- og ventilationsopgaver for kunder over hele Randers-området– herunder bla. i Assentoft, Langå, Spentrup, Stevnstrup, Harridslev, Øster Bjerregrav, Fårup og Havndal.

Se mere om vores energiløsninger i vores inspirationskatalog her

Læs også om: