Medarbejde i gas & vandmesteren Randers

Velkommen til Gas- og Vandmesteren

Gas- og vandmesteren
Grenåvej 24
8960 Randers SØ

Tlf: 86 43 54 00
E-mail: tr@gasogvandmesteren.dk
CVR: 2941 8497

Vagttelefon uden for arbejdstid:
86 43 54 00

Butiksfront og medarbejdere

Åbningstider

Mandag   07.30 – 16.00

Tirsdag    07.30 – 16.00

Onsdag   07.30 – 16.00

Torsdag  07.30 – 16.00

Fredag    07.30 – 14.00

Mads arbejder

Din pålidelige partner indenfor gas- og vandinstallationer

Gas- og Vandmesteren er en anerkendt og pålidelig virksomhed med ekspertise indenfor gas- og vandinstallationer. Vi er dedikeret til at levere kvalitetsarbejde og enestående kundeservice til vores kunder i Randers og omegn.

Vores team består af erfarne og certificerede teknikere, der har stor viden og erfaring indenfor naturgas, vandinstallationer og relaterede områder. Vi er specialiseret i installation, vedligeholdelse og reparation af gasanlæg, gaskedler, vandinstallationer og sanitære systemer.

Kundeservice i fokus

Hos Gas- og Vandmesteren prioriterer vi sikkerhed og kvalitet i alt, hvad vi gør. Vi er fuldt bevidste om betydningen af korrekt og lovlig installation samt regelmæssig vedligeholdelse. Vores mål er at sikre, at alle vores kunder har pålidelige, sikre og effektive gas- og vandløsninger.

Vi tilbyder et bredt spektrum af tjenester, herunder installation af gasfyr- og kedler, vandhaner, toiletter, afløbssystemer og meget mere. Vi er også specialister i fejlfinding og reparation af gas- og vandproblemer samt forebyggende vedligeholdelse.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 86 43 54 00
tr@gasogvandmesteren.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon