Om Gas- & Vandmesteren

Gas- & Vandmesteren er en moderne og veletableret familievirksomhed med over 20 års erfaring. Vi er stolte af at være kendt for pålidelighed og kvalitet, og det ry værner vi om. Med vores omfattende erfaring og omhyggelige tilgang til service kan vores kunder altid se frem til et godt resultat.

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Randers løser vi opgaver for både privat- og erhvervskunder inden for:

Fakta om Gas- og Vandmesteren

  • Gas- og Vandmesteren er etableret i 2000
  • Ejet af far og søn, Thomas Rønnow og Mads Rønnow
  • Vi beskæftiger 11 medarbejdere
  • Uddannet Energivejledere
  • VE godkendt installatør
  • Medlem af TEKNIQ brancheorganisationen

En del af Bedre Bad – Bedre Energi

Gas- og Vandmesteren ønsker at være forrest i feltet i forhold til de nyeste løsninger/teknologi. Bl.a. derfor er vi en del af Danmarks største kæde af VVS-installatører, Bedre Bad – Bedre Energi, som er et netværk af højt uddannede og kompetente fagfolk, der laver badeværelser, bryggers og energiløsninger til private, boligforeninger og erhverv.

Det er vigtigt for os at følge med i udviklingen, så vi kan tilbyde og rådgive om de nyeste, bedste og mest økonomiske løsninger – og leve op til vores kunders krav om kvalitet, præcision og service. Gennem Bedre Bad – Bedre Energi har vi adgang til en meget bred vifte af efteruddannelser, så vi konstant har fokus på opdatering på nyeste viden inden for vores arbejdsområder. Det er din sikkerhed for, at vi arbejder effektivt og med høj kvalitet i vores løsninger.

Ring til os på tlf. 86 43 54 00 hvis du har spørgsmål, ønsker rådgivning, inspiration til løsninger eller et konkret tilbud på en opgave. 

Din lokale VVS-installatør i Randers og omegn

Vi udfører opgaver inden for vvsblikarbejde, varme, energi, badeværelse, bryggers og køkken i hele Randers og omegn (8900, 8920, 8930, 8940, 8960) – herunder bl.a. Assentoft, Langå, Spentrup, Stevnstrup, Harridslev, Haslund, Øster Bjerregrav, Fårup og Havndal.

Du er altid velkommen til at kontakte os på 86 43 54 00.