Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Thomas Rønnow
Thomas fritlagt

Trænger dit badeværelse eller bryggers til et løft?

Hos Bedre Bad Randers tager vi dig trygt igennem forvandlingen – fra de første skitser og idéer til dit drømmebad eller -bryggers står klar, og der er ryddet pænt op.

Vi finder en løsning, der passer til både drømmene og økonomien

Har du brug for fagfolk at tale drømmen om et nyt badeværelse igennem med? Måske er du i tvivl om, hvorvidt du skal renovere eller blot forny det gamle badeværelse. Uanset hvad, så kontakt os endelig for en uforpligtende snak. Og når du beslutter dig for at gå i gang med dit nye badeværelse, er vi med helt fra start. Vi tegner dit badeværelse ud fra dine ønsker og behov, og vi hjælper med materialevalget alt efter, hvilken stil du gerne vil ramme. Med vores mange års erfaring og produktkendskab kan vi rådgive om de mest optimale, pris- og energivenlige løsninger, når dit nye bad skal tegnes og planlægges.

Få repareret, udskiftet eller renoveret dit bad eller bryggers

Vi udfører alle tænkelige løsninger inden for badeværelser og bryggers. Intet er for stort eller småt – selv en dryppende vandhane klarer vi hos Gas- og Vandmesteren. Du kan også trygt overlade totalrenoveringen til os. Vi har mange års erfaring inden for:

 • Totalløsning af nyt badeværelse
 • Renovering af eksisterende badeværelse
 • Installation af vand, varme og sanitet
 • Udskiftning og reparation
 • Bryggersløsninger

Står din opgave ikke på listen, så kontakt os endelig alligevel – listen er ikke udtømmende. Vi udfører alle tænkelige opgaver, og vi finder helt sikkert den rigtige løsning til dig også. Du kan til enhver tid forvente topkvalitet leveret af veluddannede håndværkere.

Butiksfront og medarbejdere

Badeværelses-specialisten i Randers

Som din lokale VVS’er har vi i Bedre Bad Randers fokus på din tilfredshed som kunde. Det betyder, at du altid kan regne med kyndig rådgivning, en professionel kvalitetsløsning og godt, dansk håndværk. Dialogen med vores kunder er afgørende for et vellykket projekt, derfor værner vi om at holde en god, gensidig kontakt gennem hele processen.

Vi er specialister i badeværelser, og du er med andre ord i trygge hænder, når du overlader dit projekt til os, hvad enten det er renovering eller ombygning. Vi stræber efter at levere den bedst mulige service, og forlader aldrig et projekt, før alle parter er 100% tilfredse med resultatet.

Vil du vide mere om nyt badeværelse?

Der er mange overvejelser, når det gælder et nyt badeværelse. Herunder har vi samlet et par relevante links, der giver dig mere information at træffe beslutninger på. Du er til enhver tid velkommen til at kontakte os, så besvarer vi de spørgsmål, du måtte sidde med.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 86 43 54 00
tr@gasogvandmesteren.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon