Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Thomas Rønnow
Thomas fritlagt

Gratis Badtjek

Et nyt badeværelse starter her!

Projekt nyt badeværelse kan føles temmelig uoverskueligt, uanset om det gælder renovering, udvidelse eller ombygning af dit nuværende badeværelse. Det er tids- og ressourcekrævende at danne sig det fulde overblik, når man ikke er fagperson med et godt netværk. Derfor tilbyder vi et Gratis Badtjek som første skridt i at gøre badeværelsesdrømmen virkelig. Når vi kommer og ser dit badeværelse, tager vi en snak om dine drømme og behov og præsenterer dig for en række moderne løsninger til badeværelset. Du får professionel og reel sparring om samtlige muligheder, uanset om det er renovering, udvidelse, nybyggeri eller blot udskiftning af ét eller flere badeværelseselementer.

Kort sagt giver et Gratis Badtjek dig overblik over mulighederne for at få et bedre bad.

Book et gratis Badtjek her:

  Navn

  Adresse

  Postnummer

  By

  Email

  Telefon

  Vær velforberedt og spar penge

  Sammenlignet med boligens øvrige rum er badeværelset er det dyreste rum at renovere – især hvis du ikke er bekendt med de mange badeværelsesmuligheder på markedet. Hvis du er endt på denne side ved at have googlet “pris nyt badeværelse” eller “nyt badeværelse Randers”, så er et Gratis Badtjek fra Gas- & Vandmesteren den helt rigtige løsning til at komme godt i gang.

  Der er mange penge at spare ved at være godt forberedt. Så slipper du for at ende i en situation, hvor du skal spare på komforten for at spare penge. Oftest kræver det faktisk en mindre investering end først antaget for at opnå en øget komfort. Et samlet tilbud på den nyeste energibesparende teknologi til badeværelset kan i sidste ende vise sig at være en rigtig god forretning. Men noget så simpelt som en udskiftning af dit gamle toilet til et douchetoilet kan gøre en verden til forskel i hverdagen.

  Vores Gratis Badtjek er derfor ikke kun til dig, hvor badeværelset skal have en totalrenovering. Du er også velkommen til at benytte dig af tilbuddet, hvis du ønsker gode råd og vejledning til, hvordan man simpelt og enkelt kan øge komforten uden en større investering. Vi møder dig med den samme kvalitet og engagement, uanset størrelsen af dit projekt. Vi ser frem til at besøge dig.

  Har du spørgsmål til Gratis Badtjek, så tag endelig fat i os til en snak.

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 86 43 54 00
  tr@gasogvandmesteren.dk

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

   Navn

   Email

   Telefon