Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Thomas Rønnow
Thomas fritlagt

Køkken installation og renovering: Oplev kvaliteten

Bedre Bad Randers er din lokale fagmand, når du skal have:

 • installeret et nyt køkken
 • udvidet eller renoveret dit gamle køkken

Når du skal have nyt køkken er det vigtigt, at montering og installering bliver udført til punkt og prikke, så garantien gælder og det kan fungere gnidningsfrit i hverdagen. Du kan regne med, at kvaliteten er i orden hos os. Det gælder både for det stykke arbejde, vi udfører. Men også for de materialer, hvidevarer og installationer, som er en del af projektet.

Vi prioriterer en god, tæt dialog med dig som kunde, således at dine ønsker og behov opfyldes, og du får dit drømmekøkken, som er funktionelt, æstetisk og fyldt med komfort i hverdagen.

Bedre Bad Randers er din profesionelle samarbejdspartner – Vi garanterer, at projektet bliver leveret til rette tid, i den rigtige kvalitet og til den aftalte pris.

Kontakt os allerede i dag, og se hvad vi kan gøre for dig.

Styr på køkkenelementer og hårde hvidevarer

Har du svært ved at overskue udvalget af køkkenelementer og hvidevarer, vi vil gerne hjælpe dig med at finde frem til de helt rigtige produkter. Vi kan byde ind med nyeste produktviden allerede i den tidlige inspirationsfase, hvor du skal vælge  køkkeninstallationer: Komfur, køleskab, materialer til køkkenet og andre køkkenelementer.

 • Skal emhætten f.eks. være med udsugning eller recirkulation?

 • Skal det være et intelligent armatur, der selv kan regulere vandtrykket?

 • En vandhane med vandsparer eller håndbruser, eller et blandingsbatteri, der kan give dig kogende vand direkte fra vandhanen?

Hos Bedre Bad Randers gør vi alt for at levere det bedst mulige køkken til netop dine behov og ønsker.

Grohe Essence Smartcontrol

Professionelle håndværkere

Hos Bedre Bad Randers er alle vores medarbejdere professionelle fagudlærte håndværkere med stor erfaring i at løse store som små VVS-opgaver. Når du har fundet det køkken, der passer præcis til dine behov, kommer vi ud og leverer, monterer og rydder op. Du skal med andre ord blot læne dig tilbage og slappe af, imens vi klarer arbejdet.

Ring til os for idéer og tilbud.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 86 43 54 00
tr@gasogvandmesteren.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon