Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Thomas Rønnow
Thomas fritlagt

Vi skaber drømmebadeværelser i Randers og omegn

Hos Bedre Bad Randers vil vi gerne gøre det så nemt for dig som muligt at opgradere komforten derhjemme med et nyt badeværelse. Uanset om det er en totalrenovation, der skal til, eller det gamle badeværelse blot trænger til et kærligt løft, så hjælper vi dig effektivt og professionelt i mål. Med over 20 års erfaring skaber vi dit nye badeværelse på et solidt grundlag af fagligt håndværk, godt netværk og indgående branche- og produktkendskab.

Vi har endda gjort det nemt og GRATIS for dig at beslutte, om du ønsker vores hjælp til et nyt badeværelse: Med et Gratis Badtjek får du hjælp til badeværelsesindretning, masser af badeværelsesinspiration, vejledning til plantegning til badeværelse samt svar på “hvad koster et nyt badeværelse”. Vi sender en af vores fagmænd ud til dig, som vurderer mulighederne kvit og frit.

Badeværelser til glæde for alle i familien

Når vi forvandler et gammelt bad til et nyt badeværelse, har vi fokus på forbedret komfort i en løsning, der øger din boligs værdi. I får et badeværelse, der nærmest fungerer som en oase af velvære i jeres eget hjem, med bedre indeklima og et løft i livskvaliteten i hverdagen. Alle i husstanden får glæde af at velindrettet, smukt og funktionelt badeværelse.

Et bad indrettet efter din personlige stil

Stil og smag er dybt personligt, og uanset hvilken stilart, du er til, sørger vi for at den kommer til udtryk i dit nye, personlige badeværelse. Vi kommer med masser inspiration til alle typer badeværelser: stort som lille, et klassisk eller romantisk badeværelse, et minimalistisk badeværelse eller et baderum fyldt med nips og charme. Vi er også leveringsdygtige i topmoderne badmiljøer med den seneste teknologi, funktionalitet og smarte opbevaringsløsninger.

Nyt badeværelse som totalentreprise

Hos Bedre Bad Randers gør vi det nemt for dig at få et nyt badeværelse præcis efter dit hoved. Så snart du har afklaret med dig selv og familien, hvordan det nye badeværelse skal se ud, kan vi tage hånd om hele projektet i en totalløsning. Vi realiserer dit drømmebadeværelse, mens du slipper for besværet med fx at koordinere håndværkere fra forskellige entrepriser. Fra start til slut sørger vi for, at projektet kommer godt i mål. Vi hjælper med indretningsforslag, materialevalg og hvilke produkter, du får mest ud af at installere – og udfører naturligvis arbejdet til aftalt pris og tid. Når vi siger farvel og på gensyn, er der altid rent og ryddeligt overalt, hvor vi har været, og dit nye badeværelse er klar til at blive taget i brug.

Vi udfører dit nye badeværelse med håndværksmæssig akkuratesse og professionalisme. Alle underleverandører hyres ind under samme høje standard, og vi samarbejder kun med partnere, vi har brugt før, og som vi har tillid til kan løse opgaven rettidigt og til perfektion. Hos os kan du være sikker på, at alle aftaler overholdes.

Her skaber vi nye badeværelser

Vores kunder kommer primært fra Randers og omegn for at få smukke og funktionelle badeværelser.

Ring  for høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Thomas Rønnow
Thomas fritlagt

Kan vi friste med et gratis Badtjek?

Går du med uforløste badeværelsesdrømme, kan vi tilbyde et gratis badtjek – helt uforpligtende for dig! Hos Gas- og Vandmesteren starter et nyt badeværelse med et badtjek hjemme hos dig. Vi kommer ud for at se dit nuværende badeværelse, taler med dig om dine ønsker og drømme og vurderer derefter dine muligheder samt hvilken type projekt, der vil give det optimale resultat indenfor projektrammerne, fx udvidelse, omlægning eller totalrenovering.

Ud fra dine ønsker, behov og badeværelsets muligheder rådgiver vi til en bedre løsning og giver inspiration til at træffe de rigtige valg til dit nye badeværelse. Hvis du herefter ønsker det, laver vi gerne en aftale om projektoplæg med den skræddersyede, gennemtænkte løsning til dit drømmebadeværelse inkl. plantegninger, tegninger med møbler, tidsplan og tilbud på det nye badeværelse.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 86 43 54 00
tr@gasogvandmesteren.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon