Køkken

Bedre Bad Randers er din lokale fagmand, når du skal have:

  • installeret et nyt køkken
  • udvidet eller renoveret dit gamle køkken

Når du skal have nyt køkken er det vigtigt, at montering og installering bliver udført til punkt og prikke, så garantien gælder og det kan fungere gnidningsfrit i hverdagen. Du kan regne med, at kvaliteten er i orden hos os. Det gælder både for det stykke arbejde, vi udfører. Men også for de materialer, hvidevarer og installationer, som er en del af projektet. 

Vi prioriterer en god, tæt dialog med dig som kunde, således at dine ønsker og behov opfyldes, og du får dit drømmekøkken, som er funktionelt, æstetisk og fyldt med komfort i hverdagen. 

Bedre Bad Randers er din profesionelle samarbejdspartner – Vi garanterer, at projektet bliver leveret til rette tid, i den rigtige kvalitet og til den aftalte pris. 

Kontakt os allerede i dag, og se hvad vi kan gøre for dig. 

 

Styr på køkkenelementer og hårde hvidevarer

Har du svært ved at overskue udvalget af køkkenelementer og hvidevarer, vi vil gerne hjælpe dig med at finde frem til de helt rigtige produkter. Vi kan byde ind med nyeste produktviden allerede i den tidlige inspirationsfase, hvor du skal vælge  køkkeninstallationer: Komfur, køleskab, materialer til køkkenet og andre køkkenelementer. 

  • Skal emhætten f.eks. være med udsugning eller recirkulation?

  • Skal det være et intelligent armatur, der selv kan regulere vandtrykket?

  • En vandhane med vandsparer eller håndbruser, eller et blandingsbatteri, der kan give dig kogende vand direkte fra vandhanen?

Hos Bedre Bad Randers gør vi alt for at levere det bedst mulige køkken til netop dine behov og ønsker. 

 

Professionelle håndværkere

Hos Bedre Bad Randers er alle vores medarbejdere professionelle fagudlærte håndværkere med stor erfaring i at løse store som små VVS-opgaver. Når du har fundet det køkken, der passer præcis til dine behov, kommer vi ud og leverer, monterer og rydder op. Du skal med andre ord blot læne dig tilbage og slappe af, imens vi klarer arbejdet.

Ring til os på 86 43 54 00 for idéer og tilbud.