VVS installatør Randers

Gas-& Vandmesteren – din VVS installatør

VVS installatør Randers – Alt inden for branchen udføres

  • Komplet gulvvarmeløsning
  • Løsningerne udføres til fjernvarme, central, naturgas, solvarme etc.
  • Totalindretning af bademiljø – Sanitet
  • Fra nedrivning af eksisterende bad til ny moderne indretning
  • VVS- og blikarbejde.
  • Tagrender, kedeludskiftning og cirkulationspumpe mv.

 

Fjernvarme

Hos Gas- og Vandmesteren sørger vi altid for at tilpasse den enkelte fjernvarme installation, så den rent energimæssigt er tilpasset netop dit behov, men også således at den rent visuelt bliver tilpasset de omgivelser installationen befinder sig i.

Fjernvarme er en billig og miljøvenlig form for opvarmning, og typisk kan der opnås besparelser på helt op til 25 % i forhold til opvarmning på traditionel vis.

Netop derfor kan det typisk godt betale sig at kontakte Gas- og Vandmesteren, såfremt du står overfor en større renovering af dit hus, hvor fjernvarme kunne være relevant.

Vi vil gerne aflægge dig et besøg, hvor vi gennemgår din nuværende installation og ud fra denne gennemgang, udformer vi et uforpligtende tilbud på en ny fjernvarme installation.

Trænger du til udskiftning eller blot reparation af din varmeveksler eller varmtvandsbeholder, så ring.

Husk, at varmeanlæg ikke er vedligeholdelsesfri – de bør efterses og justeres, således at der opretholdes korrekt drift.

Husk også, at du kan spare mange penge ved udskiftning af cirkulationspumpen. En ny og effektiv cirkulationspumpe er en god investering.

Naturgasservice

Få lavet en service aftale på din naturgasinstallation. Vi tilbyder 3 servicepakker til dig med et naturgasfyr. Kontakt os for mere information om naturgasservice, eller udfyld vores service aftale med det samme.

Gasservice